Мережа Укртелекому готова до пікових навантажень у святковий період

25.12.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

Традиційно на новорічні та Різдвяні свята припадає піковий період навантажень на мережу Укртелекому. Інфраструктура оператора побудована з великим запасом міцності, але технічні експерти компанії вжили додаткових заходів для забезпечення клієнтів якісним та надійним зв’язком.

Зокрема, організовано декілька додаткових каналів на найбільш популярних міжміських напрямках – Дніпропетровськ, Запоріжжя, Полтава, Харків, Одеса, Львів. Це дозволить без проблем витримати очікуване підвищене навантаження після включення до тарифних планів телефонії безкоштовних міжміських хвилин.

Подбав Укртелеком і про користувачів інтернету та Інтерактивного ТБ. Потужності магістральної мережі оператора дозволять клієнтам користуватися послугами на звичних для них швидкостях. Зокрема, загальна ємність ядра мережі IP/MPLS між обласними та центральними вузлами в Києві та Дніпропетровську складає 760 Гбіт/с. Ємність міжнародних з’єднань компанії – 150 Гбіт/с, ще 572 Гбіт/с – сумарна ємність каналів з’єднання з іншими інтернет-операторами.

У новорічні свята кваліфіковані фахівці забезпечать цілодобовий моніторинг роботи всіх послуг та сервісів, отже якість обслуговування абонентів буде перебувати під пильним контролем.

Нагадуємо, що усі бажаючі можуть встигнути до Нового року стати клієнтами Укртелекому на привабливих акційних умовах. Зокрема, до 31 грудня підключитися до безлімітного інтернету від Укртелекому та отримати Wi-Fi роутер за 1 грн. Також до кінця січня діє спеціальна новорічна пропозиція для підключення Інтерактивного ТБ. За її умовами оператор пропонує 100 каналів цифрового телебачення за ціною лише 39 грн. на місяць.

Укртелеком заздалегідь потурбувався, щоб його абоненти комфортно спілкувалися з близькими і друзями у святковий період.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/