Безлімітний інтернет від Укртелекому – у селі Ротмістрівка

23.12.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

Фахівці Укртелекому у грудні забезпечили доступом до всесвітньої мережі село Ротмістрівка – один з найбільших населених пунктів Смілянського району Черкащини. В Ротмістрівці, де 350 абонентів користуються фіксованою телефонією від оператора, відтепер понад 250 мешканців села зможуть стати ще й клієнтами безлімітного інтернету.

Традиційно, першими у нових населених пунктах оператор забезпечує безлімітним інтернетом соціальні об’єкти, пропонуючи привабливі умови підключення послуги. У Ротмістрівці доступ до всесвітньої мережі вже найближчим часом отримають сільська рада, районна лікарня, відділ освіти, будинок-інтернат для громадян похилого віку та ін. Використовуючи  можливості сучасних веб-технологій, вони вдосконалять робочі процеси і прискорять реалізацію необхідних професійних завдань.

«Напередодні дня Святого Миколая працівники Укртелекому приєднали наше село до всесвітньої мережі. В кожну домівку принесли щастя, радість спілкування батькам з дітьми та внуками, молоді – з близькими та друзями по всьому світу, дітям  - можливість, не виходячи з дому,  долучитися до надбання людства у науці, культурі, літературі та мистецтві», – каже голова селищної  ради  Тетяна Вечорик.

Чудово розуміють переваги, які надає інтернет, також представники місцевого бізнесу. В умовах жорсткої ринкової конкуренції можливість реалізації продукції через мережу, приймання замовлень, вивчення попиту максимально сприяють розвитку підприємств. У Ротмістрівці бажання стати клієнтами Укртелекому  висловлюють  і місцеві підприємства. Уже подано заявки на підключення до інтернету від кількох десятків мешканців села. Доступ до всесвітньої мережі відкриває перед ними нові перспективи для працевлаштування, освіти та спілкування.

За даними Держстату України на кінець третього кварталу 2014 року у Черкаській області проникнення інтернету становить усього 5,5 підключень у розрахунку на 100 мешканців. У сільській місцевості ці показники ще нижчі, що поглиблює «цифровий розрив» між містами та невеличкими населеними пунктами. Такий стан речей суттєво уповільнює розвиток економіки регіону, зменшує перспективи місцевого бізнесу та заважає створенню нових робочих місць. Укртелеком єдиний з операторів послідовно розширює географію надання інтернет-послуг на Черкащині.

Зокрема, Ротмістрівка стала п’ятим населеним пунктом у Смілянському районі з інтернетом від Укртелекому. У цілому в Черкаській області безлімітний інтернет надається оператором у 31 населеному пункті. З початку року мережу розширено вже на 21 село та селище. До кінця грудня доступ до всесвітньої мережі з’явиться ще у 29 селах Черкащини, зокрема й у Великій Яблунівці, Березняках та Холоднянському Смілянського району.

Загалом же в Україні  швидкісним інтернетом від Укртелекому  користується понад 1,65 млн. абонентів, завдяки чому компанія вже тривалий час посідає лідерські позиції на ринку широкосмугового доступу до інтернету.

Нагадаємо, що  у першій декаді грудня інтернет від Укртелекому прийшов у 87 селищ і сіл в 20 областях України. Усього з початку року оператор забезпечив безлімітним доступом у мережу  понад 330 населених пунктів.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/